cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ – ΚΡΑΣΟΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ – ΚΡΑΣΟΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ZRH1

6 Μέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διανυκτερεύσεις: Κολμάρ (2), Zυρίχη (3),

 

1η Μέρα : Λάρνακα –  ΖυρίχηΒασιλείαΚολμάρ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου θα πάρουμε τη πτήση για τη Ζυρίχη. Άφιξη παραλαβή από την αρχηγό μας και αναχώρηση για το Κολμάρ με ενδιάμεσο σταθμό στη Βασιλεία, μια πόλη με το σημαντικότερο εμπορικό παραποτάμιο λιμάνι της Ελβετίας. Ο καθεδρικός Ναός, το Μουσείο Καλών Τεχνών, το Μέγαρο του Κισσγκαρντεν και ο Πύργος της Τράπεζας των Διεθνών Κανονισμών, τονίζουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης.  Περιήγηση και συνεχίζουμε για το τελικό μας προορισμό το Κολμάρ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη.

 

2η Μέρα : Κολμάρ – Χωριά Αλσατίας

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στα πανέμορφα χωριά της Αλσατίας όπως το Βernai – Ribeauville – Riquewihr – Kaysersberg – Eguisheim (επίσκεψη σε τρία από αυτά) και φυσικά το Κολμάρ το στολίδι της Αλσατίας που βρίσκεται στο δρόμο του κρασιού και φημίζεται για τα κρασιά του. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό του κέντρο. Θα δούμε το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Μαρτίνο όπως επίσης και μικρές πανέμορφες πλατείες. Ελεύθερος χρόνος στο πιο όμορφο σημείο της παλαιάς πόλης, την Μικρή Βενετία που χαρακτηρίζεται από κανάλια, περίτεχνες γέφυρες, αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Κολμάρ – Μ. Δρυμός –Λίμνη Τίτιζε – Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη

Σήμερα θα γνωρίσουμε το παραμυθένιο φυσικό τοπίο του περίφημου Μέλανα Δρυμού με τις αμέτρητες ομορφιές και τα χωριά με τα ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Πρώτη μας στάση θα είναι στο το Φράιμπουργκ, από τις πιο φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο για να θαυμάσουμε τον Καθεδρικό ναό της πόλης και το κατακόκκινο Koifhus, πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού Μαύρου Δάσους ακολουθώντας τον γερμανικό “δρόμο του ρολογιού” και φθάνουμε στην “πνιγμένη” στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε. Επόμενος μας σταθμός οι Καταρράκτες του Ρήνου τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπης. Τα νερά πέφτουν από περίπου 23 μέτρα – όχι ιδιαίτερα ψηλά θα έλεγε κανείς. Κι όμως, το πλάτος του Ρήνου σ’ αυτό το σημείο ξεπερνά τα 150 μέτρα και είναι αυτό ακριβώς το στοιχείο που κάνει τη διαφορά: η βοή που δημιουργείται είναι τέτοια και ο όγκος νερού που ξεχύνεται είναι τόσο ορμητικός που η αίσθηση να βρίσκεσαι εδώ είναι πραγματικά ξεχωριστή. Άφιξη στην Ζυρίχη και τακτοποίηση δωματίων.

 

 4η μέρα: Ζυρίχη  – Περιήγηση – Λουκέρνη – Όρος Πιλάτους(προαιρετικό)

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση μας. Η Ελβετική αυτή μητρόπολη περιτριγυρίζεται από κατάφυτους λόφους, ενώ το υγρό στοιχείο κυριαρχεί, καθώς τόσο ο ποταμός Λίματ που την τέμνει στα δύο, όσο και η λίμνη της καθορίζουν τη γεωγραφία της πόλης. Στην περιήγηση  θα δούμε τη διεθνούς φήμης λεωφόρο με τις μεγάλες τράπεζες και τα μοντέρνα καταστήματα, τη Μπανχοφστράσσε, τον Καθεδρικό Ναό, το ναό Φράουμυνστερ με τα βιτρώ του Σαγκάλ, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τον μεγαλύτερο δίσκο ρολογιού στην Ευρώπη και την πλατεία Μυνστερχόφεν. Συνεχίζουμε για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισµένη στις όχθες της λίµνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο µεσαιωνικό κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων το παλιό ∆ηµαρχείο, την γραφική ξύλινη γέφυρα, το µνηµείο του Λιονταριού. Αμέσως μετά προαιρετικά μπορείτε να απολαύσετε μια απίστευτη θέα στα γύρω βουνά και στη λίμνη της Λουκέρνης από την κορυφή του όρους Πιλάτους, το οποίο είναι προσβάσιμο με τελεφερίκ. Επιστροφή στη Ζυρίχη

5η μέρα: Ζυρίχη – Σαιν Μόριτς – Αλπικό Τρένο

 

Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό την πόλη Κουρ . Επιβίβαση στο αλπικό τρένο και αναχώρηση για το Σαιν Μόριτς. Ο συρμός αυτός περνά από γκρεμούς, χαράδρες, πλαγιές και μεγαλοπρεπή γεφύρια, μέχρι να φτάσουμε στο λαμπερό διαμάντι Σαιν Μόριτς, ένα ακόμα διάσημο θέρετρο διακοπών, που θεωρείται το πιο «in» χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης. Το Σαιν Μόριτς δεν απέκτησε τυχαία το όνομα «κορυφή του κόσμου». Γιατί μπορεί να μην είναι η πιο υψηλή κορυφή της γης, είναι όμως σίγουρα η πιο κοσμαγάπητη, χάρη στην υπέροχη φύση των Άλπεων που την αγκαλιάζει. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη, φαγητό και ψώνια στις πολυτελείς μπουτίκ. Αφού απολαύσουμε το μαγευτικό αυτό σκηνικό και το τοπίο, θα επιβιβαστούμε πάλι στο τρένο για την επιστροφή μας στον σιδηροδρομικό σταθμό στη Κουρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ζυρίχη.

 

6η Μέρα : Ζυρίχη – Λάρνακα


Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης όπου θα πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για τη Λάρνακα γεμάτοι από όμορφες εικόνες.

ΤΙΜΕΣ


Αναχωρήσεις
Δίκλινο
 Μονόκλινο
 15, 22/07 € 1195 € 1475€ 1057
 29/07, 05, 12, 19/08 € 1219€ 1505€ 1077 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

CY 350 LCA ZRH 12:00  15:00

CY 351 ZRH LCA 16:00  20:40

Αναχωρήσεις: 15 , 22, 29,/7, 5, 12, 19/8

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Ζυρίχη – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways
  • Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στη Ζυρίχη με πρόγευμα
  • Δύο  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στο Κολμάρ με πρόγευμα
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/ αρχηγός
  • Εισιτήριο Αλπικού Τρένου
  • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 10κιλών.
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων
 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Όροι και προϋποθέσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω