cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

VASILIS EVZ

DISNEYLAND 7 ΜΕΡΕΣ

ANAXWRISEIS: 12/3/20,12/3

20,12/3/212/3/200,

Για την γιορτή της Μεγαλόχαρης

1η Μέρα: Αθήνα – Άγιος Εφραίμ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και θα πάρουμε την πτήση για Αθήνα. Άφιξη και θα αναχωρήσουμε για παραλιακή Κωμόπολη Νέα Μάκρη, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και θα προσκυνήσουμε το Άγιο σκήνωμα του. Στην συνέχεια, θα πάμε στο κέντρο της Αθήνας και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση δωματίων και ελεύθεροι για ψώνια στην Ομόνοια, Αιόλου, Ερμού. Το βράδυ επισκεφθείτε την Πλάκα, το Μοναστηράκι, ή στου Ψειρή για φαγητό και μουσική.

 

2η Μέρα: Όσιος Πατάπιος – Ναύπλιο – Κεφαλάρι – Μονή Καλαμίου – Επίδαυρος – Αθήνα

Πρόγευμα. Ολοήμερη εκδρομή στον Νομό Αργολίδος. Περνούμε από Ελευσίνα, Λουτράκι και πρώτος σταθμός η Μονή του Οσίου Παταπίου, όπου θα προσκυνήσουμε το Ιερό σκήνωμα του θαυματουργού, για ανίατες ασθένειες Οσίου Παταπίου. Συνεχίζουμε για Αργολίδα και από Δερβενάκια, στρίβουμε για το Άργος και φτάνουμε στο όμορφο Ναύπλιο. Παγκοσμίως φημισμένο, ως η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Θα χαρούμε την παλαιά πόλη, πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας με τα ιστορικά κτίρια. Θα βγούμε στο Παλαμίδη, θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και θα δούμε την φυλακή του Κολοκοτρώνη. Στην συνέχεια, θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης με τα μουσεία και τα ιστορικά κτίρια και εκκλησίες της πόλης. Προαιρετικό φαγητό στα μαγαζάκια της παλαιάς πόλης και συνεχίζουμε για το Κεφαλάρι, όπου θα επισκεφθούμε ένα από τους ομορφότερους ιερούς ναούς της Ελλάδας, της Ζωοδόχου Πηγής. Η εκκλησία βρίσκεται σε μια περιοχή που το πράσινο και τα νερά του ιστορικού ποταμού Ερασίνου την κάνουν μαγευτική και είναι χτισμένη μέσα σε ένα σπήλαιο του όρους Χάον. Στην συνέχεια, θα θαυμάσουμε την αρχαία Επίδαυρο και τέλος, θα επισκεφθούμε ένα από τα καλύτερα μοναστήρια της Ελλάδας, την ιερά μονή Καλαμίου που είναι αφιερωμένη στην κοίμηση της Θεοτόκου. Επιστροφή στην Αθήνα. Ελεύθερο βράδυ για να χαρείτε την ιστορική πρωτεύουσα της Ελλάδας.

 

3η Μέρα: Άνδρος (Αγία Μαρίνα – Μονή Παναχράντου – Παναγία Μυροβλύτισσα) – Τήνος

Πρόγευμα. Πρωινή αναχώρηση για την Ραφήνα, όπου θα πάρουμε το καράβι για την Άνδρο. Άφιξη στο Γαύριο και μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα επισκεφθούμε το ξακουστό μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, με την θαυματουργή εικόνα της Αγίας. Ξεκούραση και χρόνος για να γνωρίσετε τους γέροντες της Μονής. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε  αρκετά Άγια λείψανα και προπάντων την Παναγία Μυροβλύτισσα. Ακολούθως, θα μεταβούμε στην πρωτεύουσα για προαιρετικό γεύμα και να χαρούμε τον πεζόδρομο με τα λογής μαγαζάκια. Ξεκούραση και θα πάμε στο Μοναστήρι της Παναχράντου και Αγίου Παντελεήμονα με την κάρα του θαυματουργού Αγίου. Στην συνέχεια, θα  αναχωρήσουμε για το λιμάνι, όπου στις 19:30 θα ξεκινήσουμε για Τήνο.

 

4η Μέρα: Τήνος

Εκκλησιασμός στην Παναγία μας. Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας, στην Μονή Κεχροβουνίου. Συνεχίζουμε με ένα φανταστικό γύρο στο νησί. Το ιστορικό χωριό Πύργος, με το λιμάνι του Πανόρμου, το Γεωλογικό φαινόμενο του χωριού Βώλαξ, το κάστρο στο Ξώμπουρκο, Περιστερεώνες της κοιλάδας Ταραμπάδος και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και θέα από το Πασακρωτήρι της Χώρας. Προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Το απόγευμα, επιστροφή στην Τήνο. Πανηγυρικός εσπερινός στην εκκλησία της Παναγίας για την γιορτή του Ευαγγελισμού. Τέλος, χαρείτε την κοσμοπολίτικη Χώρα με τα λογής ταβέρνες, καφετέριες, καταστήματα.

 

5η Μέρα: Τήνος – Ραφήνα – Λάρνακα

Πανηγυρική θεία λειτουργία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Ακολούθως, πρόγευμα στο ξενοδοχείο, τελευταία ψώνια στον πεζόδρομο της Χώρας, ετοιμασία αποσκευών και μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το καράβι για την Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» όπου θα πάρουμε την πτήση για την Κύπρο.

Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο €580 / Μονόκλινο €680 / Παιδί στο ίδιο δωμάτιο με δύο ενήλικες €480

 

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων.

Μια αποσκευή 23 κιλά και μια χειραποσκευή 8 κιλά.

Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις με αρχηγό και κλιματιζόμενο λεωφορείο.

Ξενοδοχεία Β’ κατηγορίας στην Αθήνα και Τήνο με πρόγευμα.

Εισιτήρια πλοίων Ραφήνα, Τήνο, Άνδρο, Ραφήνα.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φαγητά και ποτά.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνονται ή αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη σειρά του προγράμματος αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών.

 

Όροι και προϋποθέσεις:

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 10 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Πτήσεις με AEGEAN

Αναχώρηση: 21 Μαρτίου 2020 Λάρνακα – Αθήνα  08:00 – 09:50      

Επιστροφή:   25 Μαρτίου 2020 Αθήνα – Λάρνακα  20:40 – 22:20

Εκδηλώστε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας τώρα και ένας απο τους ταξιδιωτικούς σύμβουλους, θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα! *(Παρακαλώ όπως ,στην συμπλήρωση του πιο κάτω έντυπου να μας αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας και το ταξίδι για το οποίο ενδιαφέρεστε).

    VASILIS EVZ