ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΠΑΛΙ

Ένας απόλυτος συνδυασμός Σιγκαπούρης & Μπαλί !!

9 Μέρες

Η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου και αποτελεί σήμερα ένα τεχνολογικό παράδεισο. Είναι μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη, με σύγχρονα  εμπορικά κέντρα στην Orchard road , μοντέρνους γυάλινους πύργους, και πολυτελή ξενοδοχεία.  Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη Ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της…

Να χαλαρώσετε στον μαγευτικό βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, να κάνετε ένα υπέροχο νυχτερινό σαφάρι στον ζωολογικό πάρκο η να επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο της Universal Studio και  το ενυδρείο στο νησί Sentosa.

Απολαύστε από ψηλά την εντυπωσιακή θέα στο skyline της πόλης η περπατήστε στη γέφυρα double helix στη μαρίνα η απλά χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο  spa του ξενοδοχείου σας.

Το Μπαλί  είναι ο απόλυτος προορισμός!! ‘Ένας επίγειος Παράδεισος!!

 Τροπική βλάστηση, γλυκά τοπία, χιλιόμετρα ακτές, όπου η άμπωτη φέρνει στα πόδια σας κογχύλια βυθών παραμυθένιων και η παλίρροια σας κυνηγάει μέχρι να απομακρυνθείτε από τα ρεύματα. Σαν από χέρι Θεϊκό, παρατεταμένοι αμέτρητοι ορυζώνες και αμέτρητοι ναοί, άλλοι σιωπηλοί και άλλοι πολύβουοι από τους πιστούς. Ναι! Το Μπαλί δεν μοιάζει με κανέναν άλλο τόπο στο χάρτη. Ακροβατεί ανάμεσα στη γη και στον ουρανό, ανάμεσα στο καλό και στο κακό, ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, ανάμεσα στη φτώχεια και τη χλιδή.

Ένα παραμύθι που αρμενίζει στο Ινδικό ωκεανό, το Μπαλί δεν κουράζεται χρόνια τώρα να σας κατακτά και να αφήνεται να το κατακτήσετε με χίλιους τρόπους. Το ταξίδι σας δεν τελειώνει εύκολα. Ταξιδεύετε σε γεύσεις πρωτόγνωρες, σε ατμόσφαιρα μυστηριακή, μέσα στην ενέργεια που λένε πως έχει ο τόπος, αλλά και σε μία διαφορετική αισθητική, όπου το χρώμα, οι αντιθέσεις, και οι εναλλαγές ξαφνιάζουν κι αλλάζουν τη ματιά. Οι καθημερινές δραστηριότητες πολλές, από κατάβαση ποταμού μέσα από τροπική βλάστηση μέχρι ανάβαση ηφαιστείου και κολύμπι με τα δελφίνια.

Οι πιο δημοφιλείς παραλίες βρίσκονται στα νότια του Μπαλί, όπως η Nusa Dua και Kuta όπου βρίσκονται τα πιο πολυτελή συγκροτήματα.

 Ότι και να επιλέξετε θα σας συνεπάρει στο μοναδικό πλαίσιο της ινδονησιακής κουλτούρας.

Κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι σ’ ένα τόπο μαγικό και εξωτικό…

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ:

Από €1990 στα ξενοδοχεία Grand Park City Hall Singapore & Pullman Bali Legian Beach
Από €2250 στα ξενοδοχεία Royal Plaza on Scotts Singapore & Merusaka Bali Nusa Dua
Από €2500 στα ξενοδοχεία Four Seasons Hotel Singapore & Maya Sanur Resort and Spa Bali
Από €2750 στα ξενοδοχεία Marina Bay Sands Hotel Singapore & Maya Sanur Resort and Spa Bali

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
  • Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής με την Emirates Airlines μέσω Ντουπάι
  • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλους καυσίμων.
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* της επιλογής σας με πρόγευμα στη Σιγκαπούρη
  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* της επιλογής σας με πρόγευμα στο Μπαλί
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια του της Σιγκαπούρης και Μπαλί

**Σημειώσεις:

  • Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα.
  • Το πρόγραμμα και τα ξενοδοχεία μπορούν να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με την προτίμηση σας.
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω