cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΣΕΡΒΙΑ 7 Μέρες

ΣΕΡΒΙΑ SER1

7 ΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διανυκτερεύσεις: Κράλιεβο (3) , Βελιγράδι (3)

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι – Κράλιεβο

Σερβία. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης και είναι γεμάτη από ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς θησαυρούς. Αναχώρηση από Λάρνακα για Βελιγράδι. Άφιξη και άμεση μεταφορά στο Κράλιεβο. Την πόλη διασχίζει ο ποταμός Ίβαρ, έχει ένα όμορφο κέντρο όπου όλοι οι δρόμοι είναι πλακόστρωτοι και καταλήγουν στο κέντρο, όπως ο ήλιος με τις ακτίνες του. Περπατήστε στο κέντρο της πόλης με τα μικρά τοπικά καταστήματα και απολαύστε τον καφέ σας. Δείπνο.

2η Μέρα: Κράλιεβο – Μοναστήρι Ζίτσας – Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια

Μετά το πρόγευμα μας θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Μοναστήρι της Ζίτσας όπου έχουν στεφθεί επτά Σέρβοι βασιλιάδες του Μεσαίωνα. Ακολουθεί επίσκεψη στην λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια, όπου θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της. Μετά από μια μικρή στάση θα πάρουμε το μικρό τρενάκι για μια βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

3η Μέρα: Κράλιεβο – Ζλάτιμπορ

Πρωινό και ακολουθεί εκδρομή στο Ζλάτιμπορ, στα ελληνικά «Χρυσό Πεύκο» ένα πανέμορφο τουριστικό θέρετρο. Μια ρομαντική περιοχή σε υψόμετρο 1.000 μ το Ζλάτιμπορ βρίσκεται στη δυτική Σερβία, με το Εθνικό Πάρκο Tara στα βόρεια και το βουνό του Ζίτταρ νότια. Το αρχικό της όνομα ήταν Κουλάσεβατς, και άρχισε να αποκτά μεγαλύτερο κύρος όταν ο βασιλιάς Πέτρος Καραγεώργεβιτς έφτιαξε εδώ την εξοχική κατοικία του, στις αρχές του περασμένου αιώνα. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο πήρε το όνομα Παρτιζάνσκε Βόντε για να αποκτήσει το σημερινό Ζλάτιμπορ μόλις το 1995, εν μέσω του πολέμου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κράλιεβο. Δείπνο.

4η Μέρα: Κράλιεβο – Τόπολα – Βελιγράδι – Περιπατητική Ξενάγηση

Σήμερα θα κατευθυνθούμε στο Βελιγράδι. Θα οδεύσουμε προς τον Βορρά , περνώντας απο το βιομηχανούπολη του Κρακουγιεβατς την πόλη κατασκευής των όπλων Ζάσταβα αλλά και των αυτοκινήτων Yugo. Συνεχίζουμε για την πόλη Τόπολα από όπου έχει ξεκινήσει  η επανάσταση  εναντίων των Τούρκων από τον ηγέτη των Σέρβων  Καραγιώργη. Θα  δούμε την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου,  το εξοχικό του Βασιλιά Πέτρου και το  κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας. Άφιξη στο Βελιγράδι και παραλαβή δωματίων. Θα περάσουμε την εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα και αφού δούμε τη κεντρική πλατεία  Δημοκρατίας  και το σιντριβάνι, θα θαυμάσουμε αρκετά παλαιά κτήρια, ορισμένες πανεπιστημιακές σχολές και θα καταλήξουμε  στην Μητρόπολη  του Βελιγραδίου. Θα σας κεράσουμε καφέ στο κέντρο της πόλης και θα συνεχίσουμε προς το πάρκο Καλεμεγκτάν όπου θα επιβιβαστούμε σε μικρό τρενάκι για να δούμε την Ακρόπολη του Βελιγραδίου. Θα περάσουμε την κύρια πύλη για να δούμε από ψηλά πάνω  την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί αλλά και το νέο Βελιγράδι. Θα δούμε από μακριά τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος και το άγαλμα του νικητή.  

5η Μέρα: Βελιγράδι – Πανοραμική ξενάγηση – Μίνι Κρουαζιέρα

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε με μια μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάβα και Δούναβη όπου θα απολαύσουμε τη θέα του Νέου και παλιού Βελιγραδίου. Θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο όπου θα δούμε τη νέα γέφυρα ΆνταΤσιγκάνλια ,το απέραντο πάρκο ΆνταΤσιγκάνλια περιοχή όπου οι Σέρβοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Θα περάσουμε από το πάρκο Τόπσιντερ, την αριστοκρατική περιοχή Ντέτινιε, το μουσείο Τίτο και το μαυσωλείο του προέδρου της Γιουγκοσλαβίας. Συνεχίζουμε για την εκκλησία του Αγίου Σάββα. Θα περάσουμε από τα κατεστραμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης κατά τον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

6η Μέρα: Βελιγράδι – Φρούσκα Γκόρα – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – ΝόβιΣαντ

Σήμερα θα κατευθυνθούμε βόρεια της Σερβίας διαμέσου της πεδιάδας της Πανονίας και της περιοχής Βοιβοντίνας.  Θα επισκεφθούμε ένα από τα πολλά μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Συνεχίζουμε για την όμορφη κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι, όπου θα δούμε το Παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο και την Θεολογική σχολή. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διαφορετικά είδη κρασιών και μελιών. Επόμενος σταθμός μας είναι στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Ακολουθεί επίσκεψη στην όμορφη πόλη Νόβι Σαντ όπου θα έχουμε περιήγηση στο κέντρο της πόλης με τα όμορφα κτήρια, την καθολική εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο Βελιγράδι το απόγευμα.  

7η – 8η Μέρα: Βελιγράδι – Πολυκατάστημα – Λάρνακα

Το όμορφο μας ταξίδι σήμερα τελειώνει. Αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε σε πολυκατάστημα της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 22.00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επομένης έχοντας την αίσθηση ότι πρέπει να ξανά επιστρέψουμε στην φιλόξενη αγκαλιά αυτής της χώρας.

ΤΙΜΕΣ

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

09, 16, 23/07

  769

939

489

30/7, 06,13,20/8

  799

969

499

 

 

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις: 09, 16, 23, 30/7, 6, 13, 20/8

Πτήσεις:

LCA – BEG    JU 887 04.40 – 06:20

BEG – LCA    JU 886 23.55 – 03.25

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Βελιγράδι – Λάρνακα με πτήσεις της Air Serbia
• Φόροι αεροδρομίων
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ
• Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Τέσσερα δείπνα
• Μίνι κρουαζιέρα στο ποταμό Σάβα και Δούναβη
• Καφέ στο κέντρο της πόλης
• Είσοδος στο οινοποιείο και μουσείο μελισσοκομίας Ζιβάνοβιτς και γευσιγνωσία
• Εισιτήριο για το τρενάκι στο φρούριο Καλεμεκτάν
• Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
• Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός του τοπικού μας γραφείου
• Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 8 κιλών
• Ασφάλεια ταξιδιού
• Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας


Δεν περιλαμβάνονται:

• Φαγητό και ποτό στην πτήση
• Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

• Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
• Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
• Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
• Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
• Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
• Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
• Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
• Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω