Πάσχα στην Ρώμη

4 Μέρες

Πτήσεις:

Λάρνακα – Ρώμη 02/05 CY 340 09.00 – 11.20
Ρώμη – Λάρνακα 05/05 CY 341 10.10 – 14.20

Αναχώρηση: 02/5

1η Μέρα:  Λάρνακα – Ρώμη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και πτήση για την «αιώνια» πόλη την Ρώμη. Επιβίβαση στο  λεωφορείο και μεταφορά στο  ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Ρώμη (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ξενάγηση στην «Αιώνια Πόλη». Θα επισκεφθούμε το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου, και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Περνώντας από την Οδό των Αυτοκρατορικών Αγορών στην καρδιά της αρχαίας Ρώμης, θα φτάσουμε στον λόφο του Καπιτωλίου και στην Πιάτσα Βενέτσια με το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρα Εμμανουήλ Β΄, τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας, στο οποίο βρίσκεται και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι και τέλος στην πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια. Ακολούθως, θα μεταφερθούμε στη μεγαλόπρεπη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, χτισμένη πάνω στον τάφο του Αποστόλου Πέτρου, όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό, έργο του Μπερνίνι.  Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Ρώμη – Φλωρεντία (προαιρετικό)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Φλωρεντία (προαιρετική εκδρομή). Στην ξενάγησή μας θα δούμε την Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι με το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη και τον αναγεννησιακό Καθεδρικό Ναό Σάντα Μαρία Ντελ Φιόρε, με τον περίφημο τρούλο του Μπρουνελέσκι. Συνεχίζοντας, θα κατέβουμε ως την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, που στολίζει το σιντριβάνι του Ποσειδώνα και αντίγραφο του αγάλματος του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου. Εδώ βρίσκεται το Παλάτσο Βέκιο, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της πόλης, και η Λότζα με αγάλματα σπουδαίων Φλωρεντίνων γλυπτών. Συνεχίζουμε για την ξακουστή και πολύ φωτογραφημένη γέφυρα Πόντε Βέκιο με τα αμέτρητα κοσμηματοπωλεία, και την Πιάτσα Ρεπούμπλικα, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Φλωρεντίας, με τη χαρακτηριστική αψίδα Αρκόνε και τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά του Σαν Λορέντζο. Επιστροφή στη Ρώμη αργά το απόγευμα.

4η Μέρα: Ρώμη – Λάρνακα      

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της  Ρώμης για να πάρουμε την πτήση επιστροφής στη Λάρνακα.   

Τιμές το άτομο:

Δίκλινο: € 1079
Μονόκλινο: € 1459
Παιδί: € 1049

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ρώμη – Λάρνακα με απευθείας πτήσεις της
  CYPRUS AIRWAYS
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Διαμονή για 3 βράδια στο ξενοδοχείο Metropolis Hotel Di Charme 4* με πρόγευμα
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
 • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 10 κιλών
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα
 • Ότι αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

**Σημειώσεις:

 • Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα.
 • Το πρόγραμμα και τα ξενοδοχεία μπορούν να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με την προτίμηση σας.
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω