cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

8 Μέρες / 7 Βράδια

Κάνετε ένα δώρο στο εαυτό σας! Διακοπές ξεκούρασης χαλάρωσης και ευεξίας!

Θα επισκεφτούμε τους σημαντικότερους θρησκευτικούς προορισμούς της Ελλάδας
Αθήνα, Κόρινθος, Αγία Θεοδώρα Βάστας, Τρίπολη, Παναγία Μαλεβή, Ναύπλιο, Ζωοδόχος Πηγή Κεφαλάρι, όσιος Πορφύριος, Μονή Μακρυμάλλη, Άγιος Παρθένιος, Άγιος Ιωάννης Ρώσος, Μονή Οσίου Δαυίδ, όσιος Ιάκωβος Τσαλίκης, Αίγινα, Άνδρος, Αγία Μαρίνα, Μονή Αγίου Νικολάου, Μονή Παναχράντου, Τήνος, Αγία Πελαγία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα: Αθήνα – Ισθμός Κορίνθου – Αγία Θεοδώρα Βάστας – Τρίπολη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για Τρίπολη. Πρώτος σταθμός μας η Κόρινθος όπου θα θαυμάσουμε την διώρυγα που ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό. Ακολούθως, θα επισκεφθούμε το ξακουστό παρεκκλήσι της Αγίας Θεοδώρας Βάστας με τα δεκαεπτά δέντρα στην οροφή, με ύψος που ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι ρίζες του δεν φαίνονται ούτε στους τοίχους, ούτε στην οροφή και από τα θεμέλια του αναβλύζει ένα ολόκληρο ποτάμι.

Προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Τελικός προορισμός μας η πρωτεύουσα της Αρκαδίας Τρίπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την βόλτα σας. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Άγιος Πέτρος – Παναγία Μαλεβή – Ναύπλιο – Ζωοδόχος Πηγή Κεφαλάρι – Αθήνα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, ετοιμασία αποσκευών και αναχωρούμε με τελικό προορισμό μας την Αθήνα. Θα διασχίσουμε τον Πάρνωνα, θα περάσουμε από τον Άγιο Πέτρο, ξακουστό θέρετρο και καταλήγουμε στο ξακουστό μοναστήρι της Παναγίας Μαλεβής Μυροβλήτισσας, μία από τις θαυματουργές εικόνες που αγιογράφησε ο Άγιος Ευαγγελιστής Λουκάς. Συνεχίζουμε για το Άστρος και από μια παραλιακή διαδρομή θα φτάσουμε στο ιστορικό Ναύπλιο, με το Μπούρτζι, την Ακροναυπλία, Παλαμήδι και άλλες ομορφιές της πόλης.

Προαιρετικό γεύμα και το απόγευμα αναχώρηση για την Αθήνα. Καθοδόν, θα επισκεφθούμε ένα από τους ομορφότερους ιερούς ναούς της πατρίδας μας, αυτό της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Αργολίδας. Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό. Το πρώτο είναι ότι βρίσκεται σε μια περιοχή που το πράσινο και τα νερά του ιστορικού ποταμού Ερασίνου την κάνουν μαγευτική. Το δεύτερο είναι ότι ο ναός είναι χτισμένος μέσα σε ένα σπήλαιο του όρους Χάον. Τέλος, συνεχίζουμε για Αθήνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Μονή Μακρυμάλλη (Άγιος Παρθένιος) – Άγιος Ιωάννης Ρώσος – Μονή Οσίου Δαυίδ/Ιάκωβου Τσαλίκη – Χαλκίδα

Πρόγευμα και αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στην Εύβοια. Ταξιδεύοντας στην Εθνική οδό, φτάνουμε στον κόμβο της Εύβοιας. Θα περάσουμε πάνω από την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό χωριό Ψαχνά, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μακρυμάλλη και θα προσκυνήσουμε την μυρόβλητη κάρα του Αγίου Παρθενίου (θαυματουργός Άγιος για ανίατες ασθένειες). Στην συνέχεια, φτάνουμε στο χωριό Προκόπη, όπου θα προσκυνήσουμε το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη Ρώσου.

Προαιρετικό φαγητό και συνεχίζουμε για το χωριό Ροβιές, όπου θα προσκυνήσουμε την τίμια κάρα του οσίου Δαυίδ στο ομώνυμο μοναστήρι, τον τάφο και το κελί του Οσίου Ιάκωβου Τσαλίκη. Επιστρέφουμε στην Αθήνα. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Αθήνα

Πρόγευμα και η μέρα ελεύθερη στην Αθήνα. Σας προτείνουμε να κάνετε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ξενάγησης της Αθήνας, διάρκειας 60 λεπτών με το Happy Train, να περπατήσετε στην Ερμού ή να χαθείτε στα γραφικά δρομάκια της Πλάκας, στο Μοναστηράκι με τους υπαίθριους πάγκους, στου Ψειρή ή ακόμα να απολαύσετε τον καφέ σας στο θησείο με θέα την Ακρόπολη. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Αθήνα – Αίγινα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για Πειραιά για να πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού την Αίγινα. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου για να προσκυνήσουμε την Αγία κάρα, τον τάφο και το κελί του Αγίου. Θα επισκεφθούμε επίσης, την Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Στην συνέχεια, θα κάνουμε τον γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το παραθαλάσσιο οικισμό της Αγίας Μαρίνας με αρκετή τουριστική κίνηση, βόλτα και προαιρετικό γεύμα για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι. Επιστροφή στην πρωτεύουσα, όπου θα έχουμε χρόνο για να κάνουμε βόλτα στην παραλία. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Αθήνα – Άνδρος – Αγιά Μαρίνα – Τήνος 

Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην Άνδρο και Τήνο. Πρόγευμα και αναχωρούμε νωρίς το πρωί με τις αποσκευές μας για την Ραφήνα. Θα πάρουμε το καράβι για Άνδρο και θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, όπου βρίσκεται ο γέροντας Κυπριανός. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε αρκετά Άγια λείψανα και την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Μυροβλίτισσας. Χρόνος ελεύθερος στην Άνδρο για προαιρετικό γεύμα και να χαρούμε τον πεζόδρομο με τα λογής μαγαζάκια. Επιστρέφουμε στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το καράβι για την Τήνο όπου θα διανυκτερεύσουμε.

7η Μέρα: Τήνος

Πρόγευμα. Εκκλησιασμός στην Παναγία μας. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στην Μονή Κεχροβουνίου. Θα συνεχίσουμε με ένα φανταστικό γύρο στο νησί. Το ιστορικό χωριό Πύργος, με το λιμάνι του Πανόρμου, το  Γεωλογικό φαινόμενο του χωριού Βώλαξ, το κάστρο στο Ξώμπουρκο, Περιστερεώνες της κοιλάδας Ταραμπάδος.

Προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στην Τήνο. Διανυκτέρευση.

8η Μέρα: Τήνος – Ραφήνα – Λάρνακα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία μας ψώνια. Το απόγευμα ετοιμασία των αποσκευών μας και αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα πάρουμε το καράβι για την Ραφήνα. Συνεχίζουμε για το aεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο:

Δίκλινο €770 / Τρίκλινο €710 / Μονόκλινο €910

Παιδί 2-12 χρονών €610 στο ίδιο δωμάτιο με δύο ενήλικες

Για κράτηση θέσεων προκαταβολή 30%

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές επικοινωνήστε μαζί μας στο 77771717

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις με AEGEAN AIRLINES:

18/08/2022 Πέμπτη   A3913 Λάρνακα – Αθήνα 07:25 – 09:10

25/08/2022 Πέμπτη   A3914 Αθήνα – Λάρνακα 16:25 – 18:05

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

18-25 Αυγούστου 2022

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα με Aegean.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. Σε περίπτωση αύξησης των φόρων και του επίναυλου καυσίμων, το κόστος θα το επιβαρυνθεί ο πελάτης.
 • Μία αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Τρίπολη με πρόγευμα.
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα με πρόγευμα.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Τήνο με πρόγευμα.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
 • Τοπικός φόρος ξενοδοχείων.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αίγινα και πίσω, Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Ραφήνα.
 • Ασφάλεια ταξιδιού για ακύρωση και από Covid-19 μέχρι και €500.
 • Φ.Π.Α.


 
Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φαγητά και ποτά στην εκδρομή και στην πτήση.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

-Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική ροή χωρίς όμως να παραλειφθεί οποιαδήποτε υπηρεσία.

-Σε περίπτωση που τα παιδιά δεν ταξιδεύουν με τους γονείς τους και ταξιδεύουν με συγγενείς ή με τον ένα γονέα μόνο, θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τους γονείς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

-Συστήνεται οι ταξιδιώτες να έρχονται πάντοτε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου σχετικά με τον ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Με στόχο την προστασία των ταξιδιωτών και τη διευκόλυνση τους, το Υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει σχετικές Ταξιδιωτικές Οδηγίες. Οι Ταξιδιωτικές Οδηγίες αντανακλούν μια προσεκτική εκτίμηση της κατάστασης και βασίζονται στις καλύτερες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Υπουργείο τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει όμως ραγδαία από τη μια μέρα στην άλλη και από το ένα μέρος μιας χώρας σε άλλο έτσι όλοι οι ταξιδιώτες καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την πιο κάτω ιστοσελίδα https://www.pio.gov.cy/coronavirus/. Την τελική ευθύνη για τη πραγματοποίηση ενός ταξιδιού έχει πάντοτε ο ίδιος ο ταξιδιώτης. 

Όλοι οι επιβάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν προς την Κύπρο υποχρεούνται να συμπληρώνουν την Κάρτα Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προνοούνται στην ιστοσελίδα www.cyprusflightpass.gov.cy

Η ηλεκτρονική συμπλήρωση της Κάρτας Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) 24 ώρες πριν την έναρξη ταξιδιού προς την Κύπρο, καθίσταται υποχρεωτική από όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν από κάθε Κατηγορία Χωρών, τόσο για σκοπούς επιβίβασης τους σε αεροσκάφος όσο και για σκοπούς εισόδου τους στην Κύπρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Όροι & προϋποθέσεις και Πολιτική απορρήτου

-Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης.

-Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Για τα πακέτα και τις εκδρομές παρακαλώ να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική απορρήτου απο τα ακόλουθα Links :

– Οροι και Προϋποθέσεις / Terms and Conditions

– Πολιτική απορρήτου / Privacy Policy

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω