cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ 8 ΜΕΡΕΣ 2022

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

8 ΜΕΡΕΣ / 7 ΒΡΑΔΙΑ

 

 

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα 18 Απριλίου: Μεγάλη Δευτέρα

Συγκέντρωση των προσκυνητών στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 18:00 και αναχώρηση για Τελ-Αβίβ.  Μετά από 45 λεπτά ταξίδι, άφιξη στο Τελ-Αβίβ και μετά τις τελωνειακές διατυπώσεις, μεταφορά των προσκυνητών με λεωφορεία στα Ιεροσόλυμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

2η Μέρα 19 Απριλίου: Μεγάλη Τρίτη

Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στο Φρέαρ του Ιακώβ στην πόλη Ναμπλούς, όπου θα προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου. Συνεχίζουμε για Ναζαρέτ, όπου έγινε ο Ευαγγελισμός, Τιβεριάδα, Θαβώρειο Όρος, Λίμνη της Τιβεριάδος, Καπερναούμ, Αγίους Αποστόλους, Κανά της Γαλιλαίας, όπου ο Χριστός ευλόγησε το νερό και έγινε κρασί. Θα περάσουμε και από εκεί που αρχίζει ο Ιορδάνης ποταμός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

3η Μέρα 20 Απριλίου: Μεγάλη Τετάρτη

Πρόγευμα και εκδρομή στη Νεκρά Θάλασσα, Όρος των Ελαιών, στον Άγιο Γεώργιο Χοζεβα, Ιεριχώ (Συκομορέα), Σαραντάριο Όρος, Ύδατα του Ελισσαίου, Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη. Μετάβαση στον Παλαιό Ιορδάνη όπου θα γίνει η βάφτιση των προσκυνητών, Βηθανία (εκκλησία και Τάφος του Λαζάρου) και στη συνέχεια στην Γεσθημανή (Τάφος της Παναγίας), Τόπο της Προδοσίας και της Προσευχής, Τόπο Λιθοβολισμού Αγίου Στεφάνου, Κολυμβήθρα Σιλωάμ, Όρος των Ελαιών, Τόπο της Αναλήψεως, Μικρή Γαλιλαία. Συνεχίζουμε για τα Ιεροσόλυμα, όπου θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου. Στη συνέχεια, οι θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο Τάφο, τον Γολγοθά και την Αγία Αποκαθήλωση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

4η Μέρα 21 Απριλίου: Μεγάλη Πέμπτη

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα, όπου θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου. Στη συνέχεια, στο προαύλιο του ναού της Αναστάσεως, θα παρακολουθήσουμε την τελετή του Ιερού Νιπτήρος. Στη συνέχεια, ξενάγηση εντός του ναού της Αναστάσεως: Αποκαθήλωση, Πανάγιος Τάφος, Μη μου Άπτου, Προσωρινές Φυλακές του  Χριστού, Παρεκκλήσι Εκατόνταρχου Λογγίνου, Παρεκκλήσιο του διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, το Σπήλαιον της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Παρεκκλήσι του Ακάνθινου Στεφάνου και τον φρικτό Γολγοθά. Ακολούθως, επίσκεψη στο ναό του Σολομώντος, Άγια των Αγίων, στην χρυσή πύλη και στη συνέχεια στον Οίκο Ιωακείμ και Άννης, Προβατική Κολυμβήθρα, Φυλακές του Αγίου Πέτρου και  ερχόμενοι στην Οδό του Μαρτυρίου (Φυλακές του Χριστού και των  ληστών) το σπίτι του Σίμωνος του Κυρηναίου, Αγία Βερονίκη και  επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. 18:00. Η Ακολουθία των Αγίων Παθών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

5η Μέρα 22 Απριλίου: Μεγάλη Παρασκευή

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για την Ορεινή (Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου) και στη συνέχεια για τον Άγιο Συμεών τον Θεοδόχο (όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου), στην περιοχή Κατά Μόνας, για την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού, όπου είναι ο τόπος που είχε φυτευτεί από τον Λωτ το τρισύνθετο ξύλο με το οποίο κατασκευάστηκε ο Τίμιος Σταυρός. Συνεχίζουμε για τα Ιεροσόλυμα, που θα παρακολουθήσουμε τη μεταφορά του Τιμίου Σταυρού από το Πραιτώριο στον Γολγοθά. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην Αγία Σιών, τον τάφο του Δαυίδ, το Υπερώο, ο τόπος όπου ετελέσθη ο Μυστικός  Δείπνος, το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου κοιμήθηκε  η Θεοτόκος και επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. Χρόνος ελεύθερος και στις 18:00 παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου στα μοναστήρια εντός της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα 23 Απριλίου: Μεγάλο Σάββατο

Πρόγευμα νωρίς το πρωί και συνεχίζουμε για τα Ιεροσόλυμα όπου με  τις οδηγίες του Πατριαρχείου, θα μεταβούμε στον Πανίερο Ναό της  Αναστάσεως για την ακολουθία της τελετής του Αγίου Φωτός. Μετά  το πέρας της τελετής, αναχώρηση για το ξενοδοχείο, δείπνο και ξεκούραση. Στις 23:00 αναχώρηση για την ακολουθία της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση. 

7η Μέρα 24 Απριλίου: Κυριακή του Πάσχα

Μετά από ένα ωραίο πασχαλινό πρόγευμα, προσκύνημα στη Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, τάφους των νηπίων και ακολούθως για τον Άγιο Θεοδόσιο, όπου με mini bus θα επισκεφθούμε την  Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα. Στη συνέχεια για τον Άγιο Γεώργιο τον  Πεντζαλά και ακολούθως για τα Ιεροσόλυμα. Χρόνος ελεύθερος και  το απόγευμα επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του  Ιορδανίτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό δείπνο και διανυκτέρευση. 

8η Μέρα 25 Απριλίου: Δευτέρα του Πάσχα

Πρόγευμα και τελευταίο προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο και εντός των Ιερών Μονών της παλαιάς πόλης (Μεγάλη Παναγία, Άγιο Παντελεήμονα, Παναγία Σεϊντανάγια, Άγιο Ευθύμιο). Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ-Αβίβ, αφού πρώτα περάσουμε από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στη Λύδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Επιστροφή στην Κύπρο αργά το βράδυ. 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις με CYPRUS AIRWAYS:

18 Απριλίου 2022  CY110 Λάρνακα – Τελ-Αβίβ 20:20 – 21:20             

25 Απριλίου 2022  CY111 Τελ-Αβίβ – Λάρνακα 22:20 – 23:20

ΤΙΜΕΣ

Τιμή ανά άτομο σε Δίκλινο Δωμάτιο: €795 Ξενοδοχείο SHEPHERDS 4*

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχώρηση:  18 Απριλίου 2022

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Τελ-Αβίβ-Λάρνακα

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων. Σε περίπτωση αύξησης των φόρων και του επίναυλου καυσίμων, το κόστος θα το επιβαρυνθεί ο πελάτης.

Αποσκευή 20 κιλά και χειραποσκευή 10 κιλά. 

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα και δείπνο καθημερινά.

Μεταφορές / περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο. 

Συνοδός / ξεναγός του γραφείου μας. 

Ανάβαση με ταξί στο Θαβώριο Όρος και με mini bus στον Άγιο Σάββα. 

Ασφάλεια ταξιδιού (Covid-19, €500). Δεν περιλαμβάνονται:

Ανάβαση στο Σαραντάριο όρος με Τελεφερίκ €14.

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά Υποχρεωτικά €20.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τα Διαβατήρια να έχουν ισχύ 6 μήνες τουλάχιστον. Μπορούν να ταξιδέψουν όλοι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει στην Χώρα.

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Όροι και προϋποθέσεις:

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.

Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 40% της αξίας των  πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και  κανονισμών.

 

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης 

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού €100 για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες, σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

 

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω