cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

Μάλτα

Μάλτα

5 ΗΜΕΡΕΣ – 4 ΒΡΑΔΙΑ

 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καταμεσής της Μεσογείου εδώ και αιώνες πλέει η Μάλτα, ένα νησιώτικο σύμπλεγμα 7 νησιών μεγάλου φυσικού πλούτου και εντυπωσιακής ανθρώπινης δημιουργίας. Ως ένα διαρκές σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών, ιδεών και κουλτούρας, η Μάλτα, καταφέρνει να εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη μέσα από την πληθώρα των μνημείων της και το ιδιαίτερο συνονθύλευμα των φυσικών και πολιτιστικών της αντιθέσεων, που την καθιστούν κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Ηλιόλουστοι βράχοι και σμαραγδένια νερά, απέραντες χρυσές παραλίες και μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων μετατρέπουν τη Μάλτα σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο, ικανό να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Το νησί που αναγεννήθηκε από το τάγμα των Ιωαννιτών ιπποτών ξαφνιάζει ευχάριστα τον επισκέπτη και  αποκαλύπτει  την ταυτότητα του μέσα από διαδρομές ιστορίας και μνήμης. Από τα μεγαλιθικά μνημεία που στέκουν για αιώνες στην Grantija και τα ειδυλλιακά σπήλαια της νήσου Gozo, ως τα Μεσαιωνικά κάστρα(StElmo) και τους καθεδρικούς ναούς της μεγαλοπρέπειας και της μπαρόκ αρχιτεκτονικής (Άγιος Ιωάννης), από την λαμπερή, αρχοντική  πρωτεύουσα Βαλέτα  ως την «σιωπηλή» και μυστηριακή πόλη της Mdina και από τα χαριτωμένα χωριά της μαλτέζικης ενδοχώρας ως τους μικρούς και γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς, που καθρεφτίζονται στα γαλανά νερά της Μεσογείου, η Μάλτα παρουσιάζει τα πολλά  πρόσωπα της  μοναδικής ταυτότητας της.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις με EMIRATES:

EK 109 Λάρνακα – Μάλτα   12:20 – 13:25 / Τετάρτη

EK 110 Μάλτα – Λάρνακα   14:55 – 18:15 / Κυριακή

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο:

THE WINDSOR 4*(BB)

Από €430 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Από €490 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

 

GOLDEN TULIP VIVALDI 4* (BB)

Από €430 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Από €550 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για μονή χρήση

 

SLIEMA MARINA HOTEL 3* (BB)

Από €415 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Από €480 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη – Επιστροφή Κυριακή.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο από Λάρνακα για Μάλτα και αντίστροφα με EMIRATES.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σε ένα από τα πιο πάνω ξενοδοχεία με πρόγευμα

Μικρή χειραποσκευή και βαλίτσα μέχρι 25 κιλά

 


Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.

Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα πιο πάνω

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το αεροπορικό ναύλο, όπως επίσης και η τιμή του ξενοδοχείου έχουν υπολογιστεί με βάση την διαθεσιμότητα την δεδομένη στιγμή και ως εκ τούτου δύναται να διαφοροποιηθούν κατά την ώρα της κράτησης

Συστήνεται οι ταξιδιώτες να έρχονται πάντοτε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου σχετικά με τον ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Με στόχο την προστασία των ταξιδιωτών και τη διευκόλυνση τους, το Υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει σχετικές Ταξιδιωτικές Οδηγίες. Οι Ταξιδιωτικές Οδηγίες αντανακλούν μια προσεκτική εκτίμηση της κατάστασης και βασίζονται στις καλύτερες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Υπουργείο τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει όμως ραγδαία από τη μια μέρα στην άλλη και από το ένα μέρος μιας χώρας σε άλλο έτσι όλοι οι ταξιδιώτες καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την πιο κάτω ιστοσελίδα https://www.pio.gov.cy/coronavirus/. Την τελική ευθύνη για τη πραγματοποίηση ενός ταξιδιού έχει πάντοτε ο ίδιος ο ταξιδιώτης. 

Όλοι οι επιβάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν προς την Κύπρο υποχρεούνται να συμπληρώνουν την Κάρτα Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προνοούνται στην ιστοσελίδα www.cyprusflightpass.gov.cy

Η ηλεκτρονική συμπλήρωση της Κάρτας Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) 24 ώρες πριν την έναρξη ταξιδιού προς την Κύπρο, καθίσταται υποχρεωτική από όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν από κάθε Κατηγορία Χωρών, τόσο για σκοπούς επιβίβασης τους σε αεροσκάφος όσο και για σκοπούς εισόδου τους στην Κύπρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Όροι και κανονισμοί αγοράς του πακέτου:

Με την επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται άμεση εξόφληση του πακέτου και μετά την έκδοση των εισιτηρίων δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω