ΜΑΛΤΑ

5 Μέρες

Πτήσεις:

LCA – MLA EK 109 12.20 – 14.05
MLA – LCA EK 110 15.35 – 19.00

Αναχώρηση: 6/5
Διανυκτερεύσεις: Μάλτα (4)

1η Μέρα: Λάρνακα – Μάλτα

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για το νησί της Καλυψώς, την όμορφη Μάλτα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια.  Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί.  Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Βαλέτα (Ξενάγηση) – Μάλτα 5D

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μάλτας τη Βαλέτα, γνωστή ως πόλη των Ιπποτών. Θα δούμε τη παλιά πόλη που περιβάλλεται από ψηλά τείχη, τους Βοτανικούς Κήπους του Μπαράκα, όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη και πανοραμική θέα του μεγάλου λιμανιού και των τριών πόλεων (Σένγκλεα, Βιτοριόζα και Κοσπίκουα), θα επισκεφθούμε το Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, θα δούμε το κοινοβούλιο, το προεδρικό Μέγαρο και το παλάτι των Ιπποτών. Συνεχίζουμε για μία μοναδική εμπειρία προς το θέατρο νέας γενιάς, το Μάλτα 5D, όπου νιώθεις τα «πραγματικά» συναισθήματα της ταινίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε για την ιστορία της Μάλτας απολαμβάνοντας τα εντυπωσιακά και τρισδιάστατα φιλμ. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Χωριό του Πόπαϋ

Μετά το πρόγευμα θα σας μεταφέρουμε στο γραφικό ψαροχώρι του Πόπαϋ, υπαίθριο μουσείο αποτελώντας ένα χώρο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια αφού μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα σπιτάκια και να πάρει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες που οργανώνονται. Γεύμα (προαιρετικό) και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Μόστα – Μεδίνα – Τα Άλι – Ενυδρείο

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Μόστα για να επισκεφθούμε τον καθεδρικός ναό της κοιμήσεως της Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Επόμενη στάση η παλιά πρωτεύουσα της Μάλτας, η Μεδίνα, γνωστή ως “Η Σιωπηλή Πόλη” ή “Πόλη των Ευγενών” όπου θα περιπλανηθείτε στα γοητευτικά μεσαιωνικά σοκάκια της ανάμεσα σε παλάτια, στην πόλη που άλλαξε ελάχιστα τα τελευταία 1000 χρόνια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο εργαστήριο Φυσητού γυαλιού όπου θα απολαύσετε τη διαδικασία κατασκευής του, παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων. Τελευταία στάση στο Εθνικό Ενυδρείο της Μάλτας όπου περιλαμβάνει σαράντα ένα δεξαμενές που είναι εξειδικευμένες να αναπαράγουν το θαλάσσιο περιβάλλον και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν μεσογειακά ψάρια που βρίσκονται στην θάλασσα της Μάλτας. Η κύρια δεξαμενή είναι περίπου δώδεκα μέτρα και στεγάζει διάφορα είδη καρχαριών και άλλα εξωτικά είδη. Επίσης η σήραγγα που υπάρχει θα σας επιτρέψει να δείτε τα ψάρια από πολύ κοντά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

5η Μέρα:  Μάλτα – Playmobil – Λάρνακα

Πρόγευμα και αναχώρηση για  το πάρκο διασκέδασης Playmobil. Το πάρκο διαθέτει διαφορετικές θεματικές περιοχές και τομείς όπως οι Πειρατές, η Αστυνομία και οι Ιππότες όπου τα παιδία μπορούν να έρθουν σε επαφή και να παίξουν με όλα τα κλασικά παιχνίδια της Playmobil.Tα παιδιά μπορούν να απολαύσουν και να αγοράσουν τα παιχνίδια από το κατάστημα που υπάρχει στο πάρκο. Χρόνος για φαγητό (προαιρετικά) και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Τιμή ανά άτομο:
Ξενοδοχεία Δίκλινο Μονόκλινο 1ο Παιδί 2ο Παιδί
ALEXANDRA HOTEL 3*
St. Julians
€699
€899
N/A
N/A
GOLDEN TULIP VIVALDI HOTEL 4*
St. Julians
€739
€899
€629
-
BE HOTEL 4*
St. Julians
€799
€1089
€589
-
INTERCONTINENTAL HOTEL 5*
St. Julians
€989
€1489
€499
€499
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Μάλτα – Λάρνακα με Emirates
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων
 • Διαμονή για τέσσερα βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρόγευμα
 • Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελή πούλμαν
 • Εισιτήρια εισόδου στο Μάλτα 5D, Ενυδρείο, Playmobil, Χωριό του Πόπαϋ και της Εκκλησίας στη Μόστα
 • Τοπικός Ελληνόφωνος Συνοδός / Ξεναγός
 • Μία αποσκευή μέχρι 25 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7κιλά
 • Υπηρεσίες των τοπικών αντιπροσώπων μας
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ασφάλεια ταξιδιού
 • Δικαιώματα εισόδων στους τόπους επισκέψεων
 • Τοπικός φόρος του ξενοδοχείου (€0,50 ανά άτομο ανά βράδυ), πληρώνεται επιτόπου
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις:

 • Η εκδρομή πραγματοποιείται με ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών

**Σημειώσεις:

 • Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα.
 • Το πρόγραμμα και τα ξενοδοχεία μπορούν να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με την προτίμηση σας.
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω