ΑΓΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

Παραδεισένιος προορισμός!!!

6 Μέρες

Σ’ αυτό το νησί, που είναι ελκυστικό όλες τις εποχές του χρόνου, βρίσκει κανείς τον απόλυτο εξωτικό προορισμό. Αποτελεί ένα χαρούμενο μωσαϊκό πολιτισμών. Ινδοί, Ευρωπαίοι, Κρεολοί, Κινέζοι, Αφρικανοί και Μουσουλμάνοι ζουν εδώ αρμονικά και φτιάχνουν μια γοητευτική ατμόσφαιρα μέσα από τα διαφορετικά τους έθιμα, τις τοπικές γιορτές, τους χορούς και τις γεύσεις.

 Αξιοζήλευτη είναι και η ομορφιά τους, καθώς το γοητευτικό Melange μόνο με στίχους μπορεί να αποδοθεί. Και όλα αυτά τυλιγμένα σε ένα ινδικό μυστήριο.

Τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και τα ξεχωριστά θρησκευτικά στοιχεία, αλλά και ο αυθεντικός, παρορμητικός χαρακτήρας των Κρεολών, εκδηλώνονται στις ανοιχτές αγορές και στους χορούς τους. Έτσι χρειαζόμαστε πολλά… ζευγάρια μάτια για να απορροφήσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες. Όσο για τη φύση, εδώ έχει την τιμητική της.

Μια καταπληκτική ποικιλία πανίδας, παρθένα απάτητα δάση στο εσωτερικό της ενδοχώρας και εξωτικές παραλίες: αυτός είναι ο Μαυρίκιος με τροπικές μυρωδιές, σπάνιες γεύσεις, απέραντη γαλήνη, αξιοθέατα και υπαίθριες αγορές με εξωτικά φρούτα.

Ακόμα και τα επιβλητικά ξενοδοχεία εναρμονίζονται απόλυτα με τη φύση. Ο Μαυρίκιος σε κάθε γωνιά του μυρίζει λάδι καρύδας και  ένα μυρωδάτο εξωτικό λουλούδι.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το θαλάσσιο πάρκο και να κάνετε snorkeling εξερευνώντας τον υπέροχο βυθό. Να ανακαλύψετε το Vanil­le Crocodile Park, στον Νότο. Εντυπωσιακό είναι το μεγάλο εκτροφείο κροκοδείλων μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον. Εδώ θα δείτε και τις περίφημες γιγαντιαίες χελώνες του Μαυρικίου. Θαυμάσετε στα ανοιχτά του κόλπου Tamarin (στα δυτικά) τα κοπάδια των δελφινιών ή τις φάλαινες.

Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε  την παραλία Riambel με την ολόλευκη άμμο και τους κοκοφοίνικες. Επίσης την παραλία Poudre d’ or.

Επισκεφτείτε το Mahe­bourg, στα νοτιοανατολικά όπου εκεί βρίσκεται και το Μουσείο Ιστορίας.

Θαυμάσετε την ιερή λίμνη των Ινδών, την Βeau Bassin, που έχει δημιουργηθεί από ηφαιστειακή λάβα. Κάθε χρόνο εδώ πραγματοποιείται η μεγαλύτερη ινδουιστική γιορτή.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ:

Aπό €2420 στο Anantara Iko Mauritius Resort & Villas
Από €2560 στο ξενοδοχείο The Oberoi Beach Resort
Από €2610 στο ξενοδοχείο Constance Belle Mare Plage
Από €2850 στο ξενοδοχείο LUX Belle Mare

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
  • Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής με την Emirates airlines μέσω Ντουπάι.
  • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλους καυσίμων.
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* της επιλογής σας με πρόγευμα.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Sir Seewoosagur Ramgoolam.

**Σημειώσεις:

  • Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα.
  • Το πρόγραμμα και τα ξενοδοχεία μπορούν να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με την προτίμηση σας.
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω