cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 5 Μέρες

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 5 ΜΕΡΕΣ BEG1

Η πόλη με την αστείρευτη ενέργεια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αυτό που χαρακτηρίζει το Βελιγράδι είναι οι αντιθέσεις του, βλέπεις σημάδια του μοντέρνου αλλά και της παλιάς εποχής στα κτίρια του, την εναλλακτική ζωή αλλά και την ζωντάνια που αποπνέει. Θα σας κερδίσει αμέσως!

Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (4)

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι – Φρούριο Καλεμεγκτάν

Βελιγράδι! Το κρυμμένο διαμάντι των Βαλκανίων. Μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα, με γραφικές μποέμ συνοικίες, ταβερνάκια, κομψά καφέ και μπαράκια που σφύζουν από ζωή. Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. ΄Αφιξη, υποδοχή από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Παραλαβή των δωματίων  και ξεκινούμε  με  ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο . Θα περάσουμε την κεντρικότερη πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, αφού δούμε τη κεντρική πλατεία  Δημοκρατίας  και το συντριβάνι  στην αρχή της οδού, θα προχωρήσουμε να θαυμάσουμε αρκετά παλαιά κτήρια, ορισμένες πανεπιστημιακές σχολές και θα καταλήξουμε  στην Μητρόπολη  του Βελιγραδίου. Θα σας κεράσουμε καφέ το κέντρο της πόλης και ακολούθως  θα συνεχίσουμε προς το  φρούριο , πάρκο Καλεμεγκτάν, όπου θα επιβιβαστούμε σε μικρό τρενάκι για να δούμε  το απέραντο αξιοθέατο, την Ακρόπολη του Βελιγραδίου όπως αλλιώς λέγεται, σημείο που υπήρξε οχυρό, σύνορο Ανατολής με Δύση, έχοντας τεράστια σημασία η ύπαρξη του στους αιώνες. Θα περάσουμε την κύρια πύλη για να δούμε από ψηλά πάνω  την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί αλλά και το νέο Βελιγράδι. Θα δούμε από μακριά τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος και το άγαλμα του νικητή. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η Μέρα: Βελιγράδι – Πανοραμική ξενάγηση – Μίνι Κρουαζιέρα

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για να δούμε  πανοραμικά τις κρυμμένες ομορφιές του Βελιγραδίου. Θα ξεκινήσουμε με μια μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάβα και Δούναβη όπου θα απολαύσουμε τη θέα του Νέου και παλιού Βελιγραδίου από μια διαφορετική ματιά. Θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο όπου θα δούμε τη νέα γέφυρα ΆνταΤσιγκάνλια. Έχει μήκος 376 μέτρων και χαρακτηριστικό της είναι ο μοναδικός πυλώνας ύψους 200 μέτρων – ο μεγαλύτερος σε μέγεθος στον κόσμο – από τον οποίο κρέμεται η γέφυρα με τα καλώδια. Με τρενάκι θα δούμε το απέραντο πάρκο ΆνταΤσιγκάνλια, περιοχή όπου οι Σέρβοι απολαμβάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες, τον ήλιο αλλά και το μπάνιο τους στο ποταμό Σάβα. Θα περάσουμε από το πάρκο Τόπσιντερ, την αριστοκρατική περιοχή Ντέτινιε, το μουσείο Τίτο και το μαυσωλείο του προέδρου της Γιουγκοσλαβίας. Συνεχίζουμε για την εκκλησία του Αγίου Σάββα, στο κέντρο της πόλης, μια εκκλησία που ξεκίνησε πριν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και ακόμη είναι ημιτελής. Συνεχίζοντας τη περιήγηση μας θα περάσουμε από τα κατεστραμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης κατά τον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ δοκιμάστε την τύχη σας στο μεγαλύτερο καζίνο της πόλης ή απολαύστε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στον ποταμό Δούναβη.

3η Μέρα: Βελιγράδι – Φρούσκα Γκόρα – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Οινοποιείο και Μουσείο Μελισσοκομίας – ΝόβιΣαντ

Πρωινό. Σήμερα θα κατευθυνθούμε βόρεια της Σερβίας διαμέσου της πεδιάδας της Πανονίας και της περιοχής Βοιβοντίνας.  Θα επισκεφθούμε ένα από τα πολλά μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Συνεχίζουμε για την όμορφη κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι, όπου το κέντρο του περιστοιχίζεται από κτήρια με πλούσια αρχιτεκτονική. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο και την Θεολογική σχολή. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διαφορετικά είδη κρασιών και μελιών. Επόμενος σταθμός μας είναι στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Ακολουθεί επίσκεψη στην όμορφη πόλη Νόβι Σαντ όπου θα έχουμε περιήγηση στο κέντρο της πόλης με τα όμορφα κτήρια, την καθολική εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Επιστροφή στο Βελιγράδι το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Βελιγράδι – Άντα Τσικάνλια– Μοναστήρι Ρακόβιτσα – Βουνό Άβαλα(προαιρετικό)

Μέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Σας προτείνουμε να πάρετε μέρος στην εκδρομή στην περιοχή  ΆνταΤσικλανλια και το βουνό Άβαλα,  Συνεχίζουμε για την περιοχή Ρακόβιτσα όπου θα δούμε το ομώνυμο μοναστήρι που βρίσκεται ο τάφος του πατριάρχη των Σέρβων Παύλου. Θα περάσουμε από το βουνό Άβαλα για να δούμε το μνημείο του Αγνώστου Ήρωα και θα θαυμάσουμε το Βελιγράδι από τον ομώνυμο Πύργο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

5η Μέρα: Βελιγράδι – Λάρνακα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής με τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

ΤΙΜΕΣ

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

10, 17, 24/7

€ 619

€ 737

€ 399

31/7, 07, 14, 21/08

€ 649

€ 757

€ 419

ΠΤΗΣΕΙΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις: 10, 17, 24, 31/07, 07, 14 , 21/8

Πτήσεις: LCABEG   JU881 14.30 – 16.10

BEGLCA   JU880 10.20 – 13.45

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Βελιγράδι – Λάρνακα με Air Serbia
• Φόροι αεροδρομίων
• Τέσσερεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα
• Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Τέσσερα δείπνα
• Μίνι κρουαζιέρα στο ποταμό Σάβα και Δούναβη
• Καφέ στο κέντρο της πόλης
• Είσοδος στο οινοποιείο και μουσείο μελισσοκομίας Ζιβάνοβιτς και γευσιγνωσία
• Εισιτήριο για το τρενάκι στο φρούριο Καλεμεκτάν
• Έμπειρος ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός / αρχηγός
• Μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 8 κιλών
• Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας


Δεν περιλαμβάνονται:

• Φαγητό και ποτό στην πτήση
• Ποτά στα γεύματα
• Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

• Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
• Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
• Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
• Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
• Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
• Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
• Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
• Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω