cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Αυτοκρατορική Ιαπωνία - Χιροσίμα

12 Μέρες       

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διανυκτερεύσεις: Τόκιο (3), Χακόνε (1), Κιότο (3), Χιροσίμα (1), Οσάκα (1)

1η – 2η Μέρα: Λάρνακα – Ντουμπάι – Τόκιο

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Τόκιο με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Άφιξη, υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση δωματίων και χρόνος ελεύθερος.

 

3η Μέρα: Τόκιο – Ολοήμερη ξενάγηση – Κρουαζιέρα

Πρωινό και η ξενάγηση μας αρχίζει από το Observatory Tower, το Ιερό Meiji και τους μοναδικούς κήπους Hamarikyu. Θα θαυμάσουμε το Τόκυο κάνοντας μια μικρή κρουαζιέρα στο ποταμό Sumida. Συνεχίζουμε για τη συνοικία της Asakusa, όπου θα δούμε τον Ναό Σένσο-τζι που φυλάσσεται το αγαλματίδιο της θεάς Κάνον. Ακολουθεί περιήγηση στο γνωστό δρόμο με τα ηλεκτρονικά, Νακαμίσε. Δείπνο.

 

4η Μέρα: Τόκιο

Πρόγευμα και ακολουθεί επίσκεψη στο Miraikan Museum, το Εθνικό Μουσείο Αναδυόμενης Επιστήμης και Καινοτομίας καθώς και στο παλάτι Akasaka Quest House που είναι Εθνικός Θησαυρός της Ιαπωνίας. Επόμενος μας σταθμός για φωτογραφίες το National Diet Building, το κτίριο του εθνικού κοινοβουλίου της Ιαπωνίας. Θα περπατήσουμε στην εμπορική συνοικία του Τόκιο την Ginza. Το βράδι θα κάνουμε βόλτα μέχρι την αριστοκρατική συνοικία της Ακασάκα ή μέχρι το νεανικό Ροπόντζι με τα δεκάδες κέντρα διασκέδασης. Χρόνος για ψώνια και δείπνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

5η Μέρα: Τόκιο – Όρος Φούτζι – Χακόνε

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Φούτζι που λατρεύεται ως θεός. Πριν αναχωρήσουμε θα στείλουμε τις αποσκευές μας στο Κιότο. Τις ηλιόλουστες μέρες η θέα από το Χακόνε, είναι μαγευτική. Η προσέγγισή μας στον 5ο σταθμό θα μας βοηθήσει να απολαύσουμε τον όγκο και το μεγαλείο του χιονοσκέπαστου Φούτζι. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε μια μικρή κρουαζιέρα στη λίμνη Ashi. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Χακόνε. Τακτοποίηση δωματίων. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

6η Μέρα : Χακόνε – Κιότο –  Νάρα – Κιότο

Πρόγευμα και μεταφερόμαστε στον σιδηροδρομικό σταθμό, όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο-βολίδα με κατεύθυνση το Κιότο. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση για να γνωρίσουμε τη Νάρα. Η επίσκεψη μας θα ξεκινήσει από τον ναό Todaiji, που φιλοξενεί το πελώριο χάλκινο άγαλμα του Νταιμπούτσου (Μεγάλος Βούδας) ύψους 16μ. Συνεχίζουμε για τον Σιντοιστικό ιερό Kasuga Taisha, αγαπημένο βωμό της πανίσχυρης οικογένειας Fujiwara, που κυβερνούσε την περιοχή κατά τις περιόδους Nara και Heian, θα επισκεφθούμε το Νάο Fushimi Shrine που βρίσκεται στο ιερό βουνό Ινάρι και είναι αφιερωμένος στη θεότητα του ρυζιού, Ινάρι. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Κιότο και τακτοποίηση δωματίων. Δείπνο.

 

 

7η Μέρα: Κιότο – Ολοήμερη ξενάγηση

Πρόγευμα και ακολουθεί ξενάγηση στο ολάνθιστο Κιότο. Μία πόλη με περισσότερους από 1700 Βουδιστικούς ναούς και πάνω από 300 ιερά του Σίντο. Ξεκινούμε την περιήγησή μας με επίσκεψη στον ναό Ρυουαντζί, όπου θα δούμε το κάστρο Νίτζο και ακολούθως το περίφημο Χρυσό Περίπτερο Kinkakuji καλυμμένο από φύλλα χρυσού και με εντυπωσιακούς κήπους να το περιτριγυρίζουν. Θα δούμε το Ιερό Kitano Tenmangu. Στην συνέχεια θα περπατήσουμε στην αγορά Νίσικι, Γνωστή ως “Κουζίνα του Κιότο” αφού ειδικεύεται σε όλα τα τρόφιμα, όπως τα θαλασσινά, εποχιακά τρόφιμα και σπεσιαλιτέ του Κιότο. Δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

8η Μέρα: Κιότο

Πρόγευμα και ακολουθεί επίσκεψη στο Heian Jingu, αφιερωμένο στα πνεύματα των περασμένων αυτοκρατόρων και τον ναό Κιγιομίτζου όπου θα δούμε τους προσκυνητές της πόλης να εξαγνίζονται με το καθαρό νερό της πηγής Kiyomizu. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Rengoin Sanjusangendo φημισμένο για τα 1000+ αγάλματα. Θα δούμε το Fushimi Inari Taisha και θα καταλήξουμε να κάνουμε τη βόλτα μας στη περιοχή Γκιόν για να παρακολουθήσουμε την παραδοσιακή τελετουργία προετοιμασίας του πράσινου τσαγιού. Δείπνο.

 

9η ημέρα Κιότο- Χιροσίμα – Ολοήμερη ξενάγηση

Πρόγευμα, check out και θα μεταφερθούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό απ’ όπου θα πάρουμε το τραίνο-βολίδα για την Χιροσίμα. Κατά την άφιξη μας θα περάσουμε με φεριμπότ στο νησάκι Μιγιατζίμα, όπου θα επισκεφτούμε το φημισμένο σιντοϊστικό ιερό Ιτσουκουσίμα, η πύλη Τόρι του οποίου μοιάζει να αιωρείται στο νερό. Χρόνος για προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε στην Χιροσίμα  για να φωτογραφίσουμε το Πάρκο του Μνημείου Ειρήνης. Δείπνο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων.

 

10η ημέρα Χιροσίμα – Οσάκα 

Πρωινό check out και μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό, όπου θα επιβιβαστούμε σε  τρένο-βολίδα για να μεταβούμε στην Οσάκα. Άφιξη και αρχίζει η γνωριμία μας με τη πόλη με επίσκεψη στο  κάστρο που εντυπωσιάζει με την εξωτερική διακόσμηση με φύλλα χρυσού και τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο. Ακολουθεί επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της Οσάκα. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε πλωτό σκάφος για να θαυμάσουμε την Οσάκα εν πλω διαμέσου του ποταμού Okawa. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Δείπνο.

 

11η – 12η Μέρα: Οσάκα – Ντουμπάι – Λάρνακα

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Οσάκα  για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για Λάρνακα μέσω Ντουμπάι.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις: 8/7, 22/7, 13/8

 

Διανυκτερεύσεις: Τόκιο (3), Χακόνε (1), Κιότο (3), Χιροσίμα (1), Οσάκα (1)

 

Πτήσεις:

LCA DXB       EK 110             20.10 – 01:05  

DXB NRT      EK 318             02.40 – 17.35

KIX – DXB        EK 317             23.45 – 04.50

DXB – LCA       EK 109             08.00 – 11.10

 

ΤΙΜΕΣ

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

8/7, 22/7

€4989

6019

13/8

5269

5299

Χρήσιμες πληροφορίες:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

·        Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ντουμπάι – Τόκιο και Οσάκα – Ντουμπάι – Λάρνακα με Emirates Airways

·        Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων

·        Διαμονή σε ξενοδοχεία  3* και 4* με πρόγευμα

·        Μεταφορές, ξεναγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

·        Οκτώ δείπνα

·        Είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

·        Κρουαζιέρα στο ποταμό Sumida

·        Κρουαζιέρα στη λίμνη Ashi

·        Περιήγηση της Οσάκας διαμέσου του ποταμού Okawa

·        Έμπειροι τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί

·        Εισιτήρια τρένου JR super express σε τουριστική θέση από Χακόνε – Κιότο, Κιότο-Χιροσίμα και Χιροσίμα – Οσάκα

·        Εισιτήρια με το F/B για το νησί Μιγιατζίμα

·        Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός από Κύπρο

·        Μια αποσκευή  30 κιλών και μια χειραποσκευή  7 κιλών

·        Παράδοση αποσκευών 1 ανά άτομο, με φορτηγό από Τόκιο – Κιότο και Κιότο – Οσάκα

·        Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

·        Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

·        Ποτά στα δείπνα

·        Ασφάλεια ταξιδιού

·        Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω