cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ – ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ – ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

4 ΗΜΕΡΕΣ – 3 ΒΡΑΔΙΑ

Περιορισμένες Θέσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα Πέμπτη: Λάρνακα – Αθήνα

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας με το συνοδό μας για Αθήνα. Άφιξη παραλαβή και μεταφορά στο κέντρο της Αθήνας. Παραλαβή των δωματίων, τακτοποίηση και το βράδυ ελεύθερο στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα Παρασκευή: Ελεύθερη Μέρα – Αθήνα (Προαιρετική εκδρομή στην Αίγινα)

Πρόγευμα και η μέρα είναι στην διάθεση σας να κάνετε τις βόλτες σας και τα ψώνια σας. Για τα μεσημέρι σας προτείνουμε παραδοσιακό σουβλάκι στο Μοναστηράκι. Και το απόγευμα, βόλτα στην Πλάκα, Ανδριανού, Θησείο και γύρω από την Ακρόπολη. Για το βράδυ σας προτείνουμε φαγητό και μουσική σε ταβέρνα στην Πλάκα. Διανυκτέρευση.

  

3η Μέρα Σάββατο: Αθήνα – Άνδρος (Αγία Μαρίνα, Παναγία Μυροβλύτισσα) – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για Ραφήνα όπου θα πάρουμε το καράβι για Άνδρο. Άφιξη και μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα επισκεφθούμε το ξακουστό μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, με την θαυματουργή εικόνα της Αγίας. Ξεκούραση και χρόνος για να γνωρίσετε τους γέροντες της Μονής. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε αρκετά Άγια λείψανα και προπάντων την Παναγία την Μυροβλύτισσα. Στην συνέχεια, θα μεταβούμε στην πρωτεύουσα για προαιρετικό γεύμα και να χαρούμε τον πεζόδρομο με τα λογής μαγαζάκια. Θα απολαύσουμε την παραδοσιακή Άνδρο με την αρχιτεκτονική των νεοκλασικών σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και γραφικά καλντερίμια που συντελούν πανέμορφους ζωγραφικούς πίνακες. Το απόγευμα,  θα  αναχωρήσουμε για το λιμάνι, όπου θα πάρουμε το καράβι για επιστροφή στην Ραφήνα και με το λεωφορείο μας, στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα Κυριακή: Άγιοι Ισίδωροι Εκκλησιασμός – Άγιος Εφραίμ – Νέα Μάκρη – Λάρνακα

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκκλησιασμό στην γνωστή εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων με τα θαύματα που γίνονται καθημερινά με τον Τίμιο Σταυρό. Συνεχίζουμε για το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Μετά τον εκκλησιασμό καφέ στην καφετέρια του Λυκαβηττού, να θαυμάσουμε από ψηλά την Αθήνα και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Θα ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας και θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας  το μοναστήρι του μεγαλομάρτυρα Αγίου Εφραίμ, για να προσκυνήσουμε το Άγιο σκήνωμα του. Χρόνος ελεύθερος στην παραλία της Νέας Μάκρης για προαιρετικό

 

φαγητό και ξεκούραση και στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Με πτήσεις SKY EXPRESS:

31 Μαρτίου 2022   Πέμπτη   GQ603 Λάρνακα – Αθήνα 17:35– 19:15   

03 Απριλίου 2022  Κυριακή GQ604 Αθήνα – Λάρνακα 20:00 – 21:40

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο €495 / Τρίκλινο €465 / Μονόκλινο €570 / Παιδί €375

Προκαταβολή εκδρομής:

Με την επιβεβαίωση της κράτησης προκαταβολή: € 200 το άτομο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχώρηση: 31/03

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.

Μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Polis Grand Hotel Α’ κατηγορίας με πρόγευμα.

Δημοτικός φόρος διαμονής ξενοδοχείου.

Κλιματιζόμενο λεωφορείο για όλες τις μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Άνδρος-Ραφήνα.

Έμπειρος συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας.

Ασφάλεια ταξιδιού για ακύρωση και από Covid-19 μέχρι και €500. Για αναβαθμισμένη ασφάλεια που περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη, επικοινωνήστε με ένα εκπρόσωπο του γραφείου μας

 


Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι στους χώρους επισκέψεων.

Αχθοφορικά.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Προαιρετική εκδρομή στην Αίγινα την ελεύθερη μέρα Παρασκευή για την Αίγινα. Κόστος €35 το άτομο για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 25 άτομα συμμετοχή. Για συμμετοχές να το αναφέρετε στην κράτηση σας.

Σε ενδεχόμενη αύξηση στους φόρους αεροδρομίων επιβαρύνεται ο πελάτης.

Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική ροή χωρίς όμως να παραλειφθεί οποιαδήποτε υπηρεσία.

Σε περίπτωση που τα παιδιά δεν ταξιδεύουν με τους γονείς τους και ταξιδεύουν με συγγενείς ή με τον ένα γονέα μόνο, θα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τους γονείς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

Όροι & προϋποθέσεις και Πολιτική απορρήτου

Για τα πακέτα και τις εκδρομές παρακαλώ να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική απορρήτου απο τα ακόλουθα Links :

– Οροι και Προϋποθέσεις / Terms and Conditions

– Πολιτική απορρήτου / Privacy Policy

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω