cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

ΤΣΕΧΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 7 Μέρες – CEZ 2

ΤΣΕΧΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – CEZ 2

7 ΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διανυκτερεύσεις:  Δρέσδη (1) , Βερολίνο (3) , Πράγα (2)

1η Μέρα: Λάρνακα – Αθήνα – Πράγα  – Δρέσδη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Τσεχία με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα. Άφιξη στη «Χρυσή Πόλη των εκατό Πύργων», όπως είναι γνωστή η Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας. Υποδοχή από τον αρχηγό μας και αναχώρηση για τη Δρέσδη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση δωματίων και διανυκτέρευση.
2η Μέρα: Δρέσδη – Λειψία – Βερολίνο
Πρόγευμα και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την ιστορική πρωτεύουσα της Σαξωνίας, την “Μπαρόκ Σειρήνα”, τη Δρέσδη, που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Στη περιήγηση μας θα δούμε μεταξύ άλλων την Όπερα Σέμπερ, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο, το αναγεννησιακό παλάτι, τα ανάκτορα Τζβίνγκερ, τα τερραίν κονταρομαχιών, τον μπαρουτόπυργο, τη βεράντα Καναλέτο, την Ακαδημία Εικαστικών, τα κελάρια των Βεττίνων κ.ά.  Επόμενος σταθμός η Λειψία, “το μικρό Παρίσι” της Σαξονίας, γενέτειρα σπουδαίων προσωπικοτήτων από τον χώρο των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, με πιο διάσημους τους Βάγκνερ και Λάιμπνιτς. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε το Πανεπιστήμιο, το παλιό Δημαρχείο, το σπίτι του Τσίλλερ, τις εκκλησίες του Αγίου Θωμά και του Αγίου Νικολάου, Λυρικά Θέατρα κ.ά. Τελευταίος μας σταθμός το Βερολίνο. Πόλη “αριστοκρατική” με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια από τον περασμένο αιώνα, έγινε μέσα με μία δεκαετία η “μεταμοντέρνα” πρωτεύουσα της Ευρώπης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη.
3η Μέρα: Βερολίνο 
Μετά το πρόγευμα ακολουθεί πανοραμική περιήγηση της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το Κοινοβούλιο με τον γυάλινο θόλο, την περίφημη Πύλη του Βρανδεμβούργου, το “Κόκκινο Δημαρχείο”, την Κολόνα της Νίκης, τα απομεινάρια του τείχους του Βερολίνου, τη φωλιά της Γκεστάπο, το γνωστό Checkpoint Charlie, την πλατεία Ζαντάρμεν με την ελληνική πρεσβεία, την περιοχή των διπλωματικών αποστολών, το Φόρουμ που περικλείει το απαύγασμα της νεωτεριστικής αντιφατικότητας, αφού εκεί ορθώνονται από τη Φιλαρμονική και την Πινακοθήκη ως τους ουρανοξύστες-στρατηγεία πολυεθνικών κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη.
4η Μέρα: Βερολίνο – Κρουαζιέρα στο ποτομά Spree  
Πρόγευμα και ακολουθεί κρουαζιέρα στον ποταμό SPREE που διαπλέει την πόλη και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα μνημεία και τα περίχωρά της από μια άλλη οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για ψώνια και βόλτες.
5η Μέρα: Βερολίνο – Πράγα – Κρουαζιέρα Μολδάβα
Πρόγευμα και αναχώρηση για την αρχοντική Πράγα η οποία είχε την τύχη να μείνει σχεδόν άθιχτη από τους δύο παγκόσμιους πολέμους, ένα διαμάντι βγαλμένο από το παρελθόν. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Το βράδυ αναχώρηση για μια υπέροχη κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα εν πλώ. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από δείπνο. Μετά το δείπνο ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση  «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α.
6η Μέρα:  Πράγα –  Καστρούπολη – Περιπατητική Περιήγηση Πράγας
Πρόγευμα και στη σημερινή μας περιήγηση θα θαυμάσουμε την Πράγα αρχίζοντας από την Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στον βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου  Βίτου, στη «βασιλική» του Αγ. Γεωργίου, το Βασιλικό Παλάτι, το δρομάκι των αλχημιστών και το Λορέττο. Η περιήγηση μας θα συνεχιστεί στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τα σημαντικότερα κτίρια της παλιάς πόλης όπως το Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι που κατασκευάστηκε το 1420, που στο κτύπο κάθε ώρας κάνουν «παρέλαση οι 12 απόστολοι», και την πλατεία του ιστορικού κέντρου. Περπατώντας θα φτάσουμε και θα διασχίσουμε την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον ποταμό Μολδάβα με τα 30 αγάλματα και την πλατεία των Ιπποτών του Σταυρού. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα πολλά τζάζ κλάπ ή μπυραρίες της πόλης.
7η -8η Μέρα:  Πράγα – Αθήνα- Λάρνακα
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Πράγας όπου θα πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα. Άφιξη στη Λάρνακα τα ξημερώματα της 8ης μέρας.

ΤΙΜΕΣ

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

1oΠαιδί

2oΠαιδί

15,22/7

1075

1309

865

RQ

5,12,19/8

€1095

1329

€885

RQ

ΠΤΗΣΕΙΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις: 15, 22/7, 5,12,19/8

A3 903   LCA – ΑΤΗ   10.30 – 12.15

A3 866   ΑΤΗPRG   16.10 – 17.45

A3 867   PRGΑΤΗ   18.35 – 22.05

A3 912  ΑΤΗ – LCA    23.30 – 01.10

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Πράγα – Λάρνακα με πτήσεις της Aegean
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν
  • Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός
  • Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με δείπνο  
  • Κρουαζιέρα στο ποταμό Spree
  • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 8 κιλών
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

• Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
• Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
• Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
• Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
• Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
• Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
• Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.
• Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω