cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

Πράγα – Κάρλοβι Βάρι – Κρουαζιέρα Μολδάβα 5 Μέρες – CEZ 3

Πράγα – Κάρλοβι Βάρι - Κρουαζιέρα Μολδάβα - CEZ 3

5 ΗΜΕΡΕΣ – 4 ΒΡΑΔΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διανυκτερεύσεις: Πράγα (4)

1η Μέρα: Λάρνακα – Πράγα  
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Τσεχία. Άφιξη στη «Χρυσή Πόλη των εκατό Πύργων», όπως είναι γνωστή η Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας. Υποδοχή από τον αρχηγό μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για βραδινή βόλτα στην αρχοντική πόλη. 
2η Μέρα:  Πράγα –  Καστρούπολη – Περιπατητική Περιήγηση Πράγας
Πρόγευμα και στη σημερινή μας περιήγηση θα θαυμάσουμε την Πράγα αρχίζοντας από την Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στον βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου  Βίτου, στη «βασιλική» του Αγ. Γεωργίου, το Βασιλικό Παλάτι, το δρομάκι των αλχημιστών και το Λορέττο. Η περιήγηση μας θα συνεχιστεί στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τα σημαντικότερα κτίρια της παλιάς πόλης όπως το Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, ορόσημο της πόλης, που κατασκευάστηκε το 1420, που στο κτύπο κάθε ώρας κάνουν «παρέλαση οι 12 απόστολοι»,  και την πλατεία του ιστορικού κέντρου. Περπατώντας θα φτάσουμε και θα διασχίσουμε την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον ποταμό Μολδάβα με τα 30 αγάλματα και την πλατεία των Ιπποτών του Σταυρού. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα πολλά τζάζ κλάπ ή μπυραρίες της πόλης.
3η Μέρα: Πράγα – Κάρλοβι Βάρι
Πρόγευμα και ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στη πόλη Κάρλοβι Βάρι που είναι κυριολεκτικά «βουτηγμένη» στη καταπράσινη δασώδη κοιλάδα του ποταμού Τεπλά. Το όνομα της σημάνει «Τα λουτρά του Καρόλου» καθώς πήρε το όνομα της από τον Βασιλιά της Βοημίας το Κάρολο Δ’. Ο Βασιλιάς αναγνώρισε την φαρμακευτική δύναμη των θερμών πηγών της περιοχής και από τότε η πόλη εξελίχτηκε σε μια σημαντική λουτρόπολη. Μεταξύ άλλων θα δούμε την Ρωσική εκκλησία, το περίπτερο των θερμών πηγών με τον φυσικό θερμοπίδακα και τα μέγαρα των ευγενών και πλούσιων της Ευρώπης του 18ου αιώνα.
4η Μέρα: Πράγα – Κρουαζιέρα στο Μολδάβα
Πρωινό και αναχώρηση για μια 2ωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από μια άλλη άποψη. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση  «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α., άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!
5η Μέρα:  Πράγα – Λάρνακα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας όπου θα πάρουμε τη πτήση της επιστροφής.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

CY260   LCAPRG   16.10 – 18.40

CY261  PRGLCA    11.10 – 15.20

ΤΙΜΕΣ

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

1oΠαιδί

2oΠαιδί

5/7

€699

€859

€679

€679

12,19,26/7

€715

€869

€685

€685

2,9,16,23/8

€735

€889

€695

€695

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

5,12,19,26/7,2,9,16,23/8

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Πράγα – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν
  • Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός
  • Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα
  • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 10 κιλών
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας

Δεν περιλαμβάνονται:

 •  

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά
  • Φαγητό και ποτό στην πτήση
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή
   προτεινόμενο
 • Σημειώσεις:

  Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά, αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών

 
 

Όροι & προϋποθέσεις και Πολιτική απορρήτου

Το αεροπορικό ναύλο, όπως επίσης και η τιμή του ξενοδοχείου έχουν υπολογιστεί με βάση την διαθεσιμότητα την δεδομένη στιγμή και ως εκ τούτου δύναται να διαφοροποιηθούν κατά την ώρα της κράτησης

Όροι και κανονισμοί αγοράς του πακέτου: Με την επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται άμεση εξόφληση του πακέτου και μετά την έκδοση των εισιτηρίων δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης.

Συστήνεται οι ταξιδιώτες να έρχονται πάντοτε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου σχετικά με τον ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Με στόχο την προστασία των ταξιδιωτών και τη διευκόλυνση τους, το Υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει σχετικές Ταξιδιωτικές Οδηγίες. Οι Ταξιδιωτικές Οδηγίες αντανακλούν μια προσεκτική εκτίμηση της κατάστασης και βασίζονται στις καλύτερες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Υπουργείο τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει όμως ραγδαία από τη μια μέρα στην άλλη και από το ένα μέρος μιας χώρας σε άλλο έτσι όλοι οι ταξιδιώτες καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την πιο κάτω ιστοσελίδα https://www.pio.gov.cy/coronavirus/. Την τελική ευθύνη για τη πραγματοποίηση ενός ταξιδιού έχει πάντοτε ο ίδιος ο ταξιδιώτης. 

Όλοι οι επιβάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν προς την Κύπρο υποχρεούνται να συμπληρώνουν την Κάρτα Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προνοούνται στην ιστοσελίδα www.cyprusflightpass.gov.cy

Η ηλεκτρονική συμπλήρωση της Κάρτας Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) 24 ώρες πριν την έναρξη ταξιδιού προς την Κύπρο, καθίσταται υποχρεωτική από όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν από κάθε Κατηγορία Χωρών, τόσο για σκοπούς επιβίβασης τους σε αεροσκάφος όσο και για σκοπούς εισόδου τους στην Κύπρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Για τα πακέτα και τις εκδρομές παρακαλώ να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική απορρήτου απο τα ακόλουθα Links :

– Οροι και Προϋποθέσεις / Terms and Conditions

– Πολιτική απορρήτου / Privacy Policy

ΣΥΜΒΑΣΗ

Με την επιβεβαίωση της κράτησης ο πελάτης  θα πρέπει να συμπληρώνει  την φόρμα που βρίσκετε στο link που ακολουθεί και σημαίνει ότι αποδέχετε αυτόματα και εκ μέρους όλων των ατόμων που συνταξιδεύουν μαζί τους  όλους τους όρους συμμέτοχής για το ταξίδι.
 

– Δήλωση συμμετοχής – Σύμβαση / Registration Contract

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω