cooptravelcyprus.comcooptravelcyprus.com
Forgot password?

Κρακοβία

Κρακοβία

4 ΗΜΕΡΕΣ – 3 ΒΡΑΔΙΑ

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Κρακοβία αποτελεί ένα κόσμημα για την Πολωνία, γεμάτο γοτθικά στοιχεία και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική. Με μια παραμυθένια Παλιά Πόλη, ιστορικά μνημεία που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές, ένα σπάνιο αλατωρυχείο 700 χρόνων και νεανική ζωντάνια που θα ζήλευε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η ανερχόμενη αυτή πόλη εµπνέει για ένα σύντομο ταξίδι… πέρα από τα καθιερωμένα! Ανακαλύψτε μαζί μας τα καλύτερα αξιοθέατα αλλά και μοναδικές εμπειρίες για ένα ταξίδι “όνειρο”!

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Βίστουλα, αποτελεί έκπληξη για τον ανυποψίαστο επισκέπτη, καθώς σε αντίθεση µε αυτό που περιμένεις αντικρίζεις μπροστά σου ένα αλώβητο υπαίθριο μουσείο που διατηρεί ταυτόχρονα μια νεανική φρεσκάδα, εξαιτίας των 170.000 φοιτητών που φιλοξενεί. Πρώην πρωτεύουσα -τώρα είναι η Βαρσοβία-, συνιστά το πολιτισµικό κέντρο της χώρας και είναι βασικός πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως η Παλιά της Πόλης προστέθηκε από το 1978 στη λίστα των Μνηµείων της UNESCO!

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις με WIZZAIR:

W6 5052 Λάρνακα – Κρακοβία 10:35 – 13:00 / Πέμπτη

W6 5051 Κρακοβία – Λάρνακα 06:00 – 10:00 / Κυριακή

ΤΙΜΕΣ

Τιμές ανά άτομο :

METROPOLITAN BOUTIQUE HOTEL 4*(B/B)

από €265 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

από €360 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

 

Q HOTEL PLUS KRAKOW 4* (B/B)

από €255 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

από €335 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για μονή χρήση

 

MATEJKO 3* (B/B)

από €215 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

από €260 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη – Επιστροφή Κυριακή.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικό εισιτήριο από Λάρνακα-Κρακοβία-Λάρνακα με WIZZAIR.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

3 διανυκτερεύσεις σε ένα από τα πιο πάνω ξενοδοχεία με πρόγευμα

Μικρή χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά και προσωπικό αντικείμενο 40x30x20cm.

 


Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.

Φόρος διαμονής ο οποίος υπολογίζεται ανά δωμάτιο / ανά μέρα και είναι πληρωτέος στο κατάλυμα της επιλογής σας.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα πιο πάνω.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το αεροπορικό ναύλο, όπως επίσης και η τιμή του ξενοδοχείου έχουν υπολογιστεί με βάση την διαθεσιμότητα την δεδομένη στιγμή και ως εκ τούτου δύναται να διαφοροποιηθούν κατά την ώρα της κράτησης

Συστήνεται οι ταξιδιώτες να έρχονται πάντοτε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου σχετικά με τον ταξιδιωτικό τους προορισμό.

Με στόχο την προστασία των ταξιδιωτών και τη διευκόλυνση τους, το Υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει σχετικές Ταξιδιωτικές Οδηγίες. Οι Ταξιδιωτικές Οδηγίες αντανακλούν μια προσεκτική εκτίμηση της κατάστασης και βασίζονται στις καλύτερες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Υπουργείο τη δεδομένη στιγμή. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει όμως ραγδαία από τη μια μέρα στην άλλη και από το ένα μέρος μιας χώρας σε άλλο έτσι όλοι οι ταξιδιώτες καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την πιο κάτω ιστοσελίδα https://www.pio.gov.cy/coronavirus/. Την τελική ευθύνη για τη πραγματοποίηση ενός ταξιδιού έχει πάντοτε ο ίδιος ο ταξιδιώτης. 

Όλοι οι επιβάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν προς την Κύπρο υποχρεούνται να συμπληρώνουν την Κάρτα Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προνοούνται στην ιστοσελίδα www.cyprusflightpass.gov.cy

Η ηλεκτρονική συμπλήρωση της Κάρτας Ταξιδιού (Cyprus Flight Pass) 24 ώρες πριν την έναρξη ταξιδιού προς την Κύπρο, καθίσταται υποχρεωτική από όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν από κάθε Κατηγορία Χωρών, τόσο για σκοπούς επιβίβασης τους σε αεροσκάφος όσο και για σκοπούς εισόδου τους στην Κύπρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Όροι και κανονισμοί αγοράς του πακέτου:

Με την επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται άμεση εξόφληση του πακέτου και μετά την έκδοση των εισιτηρίων δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδω